Wednesday, March 29, 2023
Home Tags Filip mgjonci

Tag: filip mgjonci

Shefi kuadrit në arsimin e Durrësit nuk di të shkruajë në...

Nga Xhevo Gradica / Në shkollat e arsimit të mesëm dhe 9-vjeçar në qytetin e Durrësit janë me gishtat e dorës nxënësit që nuk dinë...
SiteLock