Wednesday, February 1, 2023
Home Tags Filip gjonci

Tag: filip gjonci

Tërhiqet Ministria e Arsimit, rikthehet në punë drejtori arsimit të Durrësit...

Xhevahir Gradica / Është rikthyer në punë  drejtori arsimit të qarkut të Durrësit Filip Gjonçi i akuzuar për korrupison. Ministria e Arsimit dhe Sporteve...

Ikën biletashitësi që emëroi Igli Cara për të drejtuar arsimin në...

Nga Xhevo Gradica  / Drejtori arsimit në qarkun e Durrësit Filip Gjonçi rezulton i zhdukur që nga dita e parë e fillimit të procesit...

Drejtori arsimit të Durrësit ofendon të rinjtë shqiptarë nga Kosova, Maqedonia...

Nga Xhevo Gradica  / Drejtori i arsimit në Durrës Filip Gjonçi dhe stafi tij kanë fyer rëndë të rinjtë shqiptarë që kanë ardhur nga trojet...

Egzaltohet nga anëtarsimet! Statusi i kreut të arsimit në Durrës Filip...

Kreu i arsimit në Durrës Filip Gjonçi nuk e ka kursyer entuziazmin e tij pas mitingut të organizuar nga PD-ja në pallatin e sportit...

Mësuesi i arsimit 8-vjeçar jep leksionet e masterit në universitet

Nga Xhevo Gradica / Drejtori i arsimit në Durrësit Filip Gjonçi bëhet pedagog në universitetin “Aleksandër Moisiu” ndonëse nuk ka mundur të marrë asnjë nga...
SiteLock