Friday, March 31, 2023
Home Tags Fidel kastro

Tag: fidel kastro

Trashëgimia e Maradonës, zbulohet dhurata e Fidel Castros

Në trashëgiminë e Diego Armando Maradonës është edhe një shtëpi në Havana. Sipas avokatit argjentinas, Mauricio D’Alessandro, një nga djemtë e Fidel Castro e kishin...

Lufta bërthamore, një skenar që SHBA dhe Perëndimi nuk duhet ta...

Nga John Dale Grover “The Hill” Përvjetori i fundit i Krizës Kubane të Raketave, duhet të jetë një kujtesë për qytetarët amerikanë dhe politikë-bërësit se...
SiteLock