Tuesday, March 28, 2023
Home Tags FFAMILJE

Tag: FFAMILJE

Maradona përjashton nga testamenti dy vajzat dhe ish-gruan

Diego Armando Maradona ka përjashtuar nga testamenti ish-gruan dhe dy vajzat e tij. Mediat argjentinase konfirmojnë lajmin e befasishëm. Bëhet fjalë për ish-gruan Claudia Villafane...
SiteLock