Thursday, March 30, 2023
Home Tags Festivalin e Këngës

Tag: Festivalin e Këngës

Arilena fiton Festivalin e Këngës, përfaqëson Shqipërinë në Eurovizion

Arilena Ara është shpallur fituese e Festivalit të Këngës në RTSH dhe do të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin Evropian të Këngës që do të...
SiteLock