Monday, March 20, 2023
Home Tags Festivali i shkences

Tag: festivali i shkences

Tre mësuese shqiptare triumfojnë në festivalin e shkencës në Portugali mes...

Mes 450 mësuesve më inovativë në botë në fushën e Informatikës dhe Teknologjisë, shumë pak mund të ishin ata që e dinin se edhe...
SiteLock