Tuesday, March 21, 2023
Home Tags Ferdinand xhaferi

Tag: ferdinand xhaferi

Ferdinand Xhaferri rrëfehet për ikjen dhe rikthimin në PD si dhe...

Në një intervistë ekskluzive për gazetën “Bulevard”, kreu i Partisë Demokratike, dega Durrës, z. Ferdinand Xhaferaj pranon se po punohet në një marrëveshje me qytetarët, sipas tij,...

Xhaxhi militanti zbardh telefonatën e Fërdit për eshtrat e Ekrem bej...

Xhaxhi militanti ka ardhur në redaksi gjithë qejf dhe duke përplasur duart është ulur në vendin e tij. Ka fërkuar ballin nga djersët se...
SiteLock