Saturday, March 25, 2023
Home Tags Fenerbahcen

Tag: fenerbahcen

Mesut Ozil plot buzëqeshje në stërvitjen e parë me Fenerbahcen

Mesut Ozil u duk tejet i lumtur dhe plot buzëqeshje në stërvitjen e parë me Fenerbahcen, pas largimit nga Arsenali në fund të javës...
SiteLock