Wednesday, March 29, 2023
Home Tags Feminizmi

Tag: feminizmi

Një ftesë për në feminizmin e ri!

Nga Jona Draçini Para ca ditësh po flisja me një shoqen time. Duke biseduar po më tregonte disa probleme në lidhje me familjarët e saj,...

Virginia Woolf, autorja moderniste dhe feministe, që theu tabu

Shkrimtarja angleze Virginia Woolf konsiderohet si një ndër shkrimtaret moderniste dhe feministe më të rëndësishme. Ajo ishte shumë e suksesshme jo vetëm me shkrimet e saj...
SiteLock