Home Tags Femije

Tag: femije

OKB: Shtatë milionë fëmijë, të privuar nga liria

Rreth shtatë milionë fëmijë në vit nuk janë të lirë, pasi ata mbahen në burgje, paraburgim, qendra për ndalimin e migracionit, shtëpi për persona...

UNICEF publikon shifrat alarmante: 2 milion fëmijë në vit shfrytëzohen për...

Miliona fëmijë nga mosha 11-14 vjeç, çdo vit nga 127 vende të botës bëhen viktima të trafikimit, me qëllim prostucionin ose punën në të...

Gabimet e prindërve që ndikojnë në jetën e fëmijës kur të...

Prindërit e përgjegjshëm bëjnë çmos për ta rritur një fëmijë të lumtur dhe të suksesshëm, por ndonjëherë dështojnë. Gabimet nga ana e prindërve mund të...

Babai hodhi katër fëmijët nga kati i parë

Një baba i moshës 54 vjeçare, i ka hedhur katër fëmijët e tij nga kati i parë i ndërtesës, në rrugën ‘Josip Ban Jelaçiq’...
SiteLock