Saturday, March 25, 2023
Home Tags Femeret

Tag: femeret

Shtyhen aplikimet për grante/COVID-19 “ngrin” financimet për fermerët

Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural ka shtyrë aplikimet e fermerëve për financime në bujqësi për vitin 2020. Sipas njoftimit zyrtar të këtij institucioni,...
SiteLock