Saturday, April 1, 2023
Home Tags Femer

Tag: femer

A është kaq e rëndësishme të urinojmë pas seksit?

Është e vërtetë se sëmundjet e traktit urinar (STU) janë të zakonshme tek femrat dhe ato që janë seksualisht aktive janë më të rrezikuara....

6 arsyet pse një femër pëlqen të jetojë vetëm

Të jetosh vetëm nuk do të thotë të jesh vetëm, përkundrazi. Të jetosh vetëm për një periudhë të caktuar kohore të mëson të shijosh...

STUDIMI: Truri i femrës është tre vjet më i ri se...

Gratë po rinohen: dhe jo vetëm si çështje galanterie, por saktësisht në terma biologjikë – të paktën, truri i tyre është. Sipas një studimi...

Gjërat që një grua e pjekur nuk i lejon

Gratë e pjekura janë në mënyrë të dukshme ndryshe nga gratë më fëminore dhe të pafajshme në një marrëdhënie. Këto të fundit përpiqen të...

7 gjërat që një femër vëren së pari te një mashkull

Të flasim pak për përshtypjet e para. Më konkretisht, ato që gratë krijojnë mbi meshkujt kur i takojnë për herë të parë. Çfarë vënë...

Pesë gjëra që femrat duhet t’i bëjnë pa frikë në shtrat!

Kur vjen puna tek seksi, femrat përballen me pasiguri të shumta, që shumicën e rasteve shkaktohen nga presioni i shoqërisë dhe tabutë pa kuptim Diçka...
SiteLock