Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Fejton

Tag: fejton

Eh ç’më kujtove Kallapodhin or voc, oj cucë…or… !

Nga Abdurahim Ashiku Fejton Po kënaqem, si në atë lojën “Oh lumi - lumi unë me...në krah”. E luanim kur ishim të rinj dhe kënaqeshim me...

Ilir Meta ka dalë e shpërndan ftesa për dasmë

Fejton nga Abdurahim Ashiku Ilir Meta sot, si Sali Berisha dje, e ka një hall. Halli, hallit nuk i ngjan... Ilir Meta, presidenti im, e ka një hall...

Penelata mbi fytyrën e racizmit

Nga Abdurahim Ashiku Nuk ka njeri që nuk e njeh atë fytyrë. E ka takuar sapo kam kaluar kufirin. E ka parë si e shfleton pasaportën...

Fejton/ Dy basketbollistë amerikanë qytetarë dibranë?

Nga Abdurahim Ashiku DIBRA E KA ADET NGA NJË PASHË E PRET PËR VJET... Po, po, thoni po të doni jo. E...
SiteLock