Tuesday, March 28, 2023
Home Tags Federata e Atletikës

Tag: Federata e Atletikës

Tragjedi, një nga sportistët më të mirë vdes në moshën 27-vjeçare

Osman Junuzoviq, një nga atletët më të mirë në Bosnjë dhe Hercegovinë, vdes në moshën 27 - vjeçare, njoftoi Federata e Atletikës e Bosnjës...
SiteLock