Tuesday, March 21, 2023
Home Tags Faz

Tag: faz

Ka lënë pas Gjermaninë dhe Francën për vaksinimin anti-Covid/ Ja ku...

Serbia është shumë përpara Gjermanisë, Francës dhe të gjitha vendeve të tjera të BE-së me vaksinimin. Si është e mundur kjo? Në një intervistë për...
SiteLock