Monday, March 20, 2023
Home Tags Fatos tartari

Tag: fatos tartari

Prof. Dr. Fatos Tartari, Në Durrës me arkeologjinë ka ndodhur...

Nga Xhevahir Gradica / Arkeologu ka denoncuar zhdukjen nga muzeu arkeologjik i objekteve ilire;  degradimin e kërkimeve, grabitjen dhe dhunimin e pasurisë antike dhe...
SiteLock