Friday, March 31, 2023
Home Tags Fatos skeja

Tag: fatos skeja

Bëri burg për gjobëvënie, ish bodigardi i Berishës dhe Shkëlzenit bëhet...

Në vitin 2014 dilte para Gjykatës së Krimeve të Rënda si i pandehur për gjobëvënie, ndërsa sot del para gjyqtarëve si avokat. Bëhet fjalë...
SiteLock