Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Fatos nao

Tag: fatos nao

Valentina Leskaj: Si më ftoi Fatos Nano në 2002 për të...

Valentina Leskaj ka gati tre vjet që e ka lënë politikën, por hyrjen e saj në politikë, dhe në PS, e risjell përmes një...
SiteLock