Friday, March 31, 2023
Home Tags Faton rugova

Tag: faton rugova

Faton Rugova, këngëtari me 20 vite karrierë si profesionist

Ai ka lindur në Rogovë, komuna Gjakovë dhe po flasim për artistin e njohur Faton Rugova ( Faton Hasan Berisha).  Shkollën fillore e ka...
SiteLock