Wednesday, March 29, 2023
Home Tags Fatmire duraku

Tag: fatmire duraku

Ora dhe qostekët që lidhin kujtimet dhe kohët më të vjetra...

Nga Shaip Grabovci Për krijuesin, nganjëherë, mjafton edhe një gjë fare e vogël, për të zgjuar fantazinë krijuese, për të bërë gjëra shumë të mëdha. Në rastin...
SiteLock