Saturday, March 25, 2023
Home Tags Fatmira kola

Tag: fatmira kola

Kuvendi fut në ‘sitë’ emrat për të zëvendësuar Arben Malajn në...

Violeta Staka, Brunilda Isaj dhe Fatmira Kola janë tre kandidatet që janë paraqitur në Kuvend nga qeveria për t’u zëvendësuar Arben Malaj, e shkarkuar...
SiteLock