Saturday, March 25, 2023
Home Tags Fatmir

Tag: fatmir

U infektua me COVID-19 dhe qëndroi 45 ditë në spital, ish-deputeti...

Në periudhën korrik-gusht u prek nga koronavirusi edhe ish-deputeti i PS, Fatmir Toçi. Ai qëndroi 55 ditë në regjim shtrati nga të cilat 45...
SiteLock