Saturday, March 25, 2023
Home Tags Fatmir lila

Tag: fatmir lila

Porti i Durrësit në eksperiencën 30 vjeçare të Fatmir Lilës

Në eksperiencën e tij 30 vjeçare, ai kujton me nostalgji veprimtarinë e portit ndër vite dhe evoluimin e tij nga viti në vit. Sipas...
SiteLock