Thursday, March 23, 2023
Home Tags Fatmir besimi

Tag: fatmir besimi

Maqedonia e Veriut/ Pakoja e pestë është për revitalizim dhe zhvillim...

“Masat nga pakoja e pestë parashikojnë grante për rezultate pozitive ekonomike, mbështetje financiare për eksportet, rritje të ndjeshme për qasje në kredi dhe mjete...

Besimi, takim me ambasadorin e BE-së

Zëvendës kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Fatmir Besimi do të realizojë takim protokollar me ambasadorin e BE-së në Maqedoni, Aivo Orav. Siç thuhet...
SiteLock