Sunday, April 2, 2023
Home Tags Fatf

Tag: fatf

Vlerësimi i FATF: Shqipëria është në rrugën e duhur në gjurmimin...

Shqipëria prej muajit Shkurt 2020 ka ndërmarrë angazhim të gjerë si në nivel politik dhe institucional, për të përmirësuar sistemin kundër pastrimit të parave...
SiteLock