Saturday, March 25, 2023
Home Tags Farmacite

Tag: farmacite

Koronavirusi/ FSDKSH udhëzim farmacive: Të sëmurëve kronikë mbi 65 vjeç që...

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor ka nxjerrë një udhëzim për farmacitë ku tashmë të sëmurëve kronikë dhe të moshuarve mbi 65...
SiteLock