Home Tags Familje

Tag: familje

Hajdari thirrje familjeve në nevoje zona e Laprakës: Nëse keni nevoj...

Ju lutem, nëse jeni një familje me fëmijë apo të moshuar dhe keni nevojë për ushqime në zonën e Laprakës, mund të më shkruani...

Shenjat që tregojnë se po rritesh

Në një pikë të caktuar ne fillojmë të kuptojmë që gjërat po ndryshojnë rreth nesh. Këtë e kuptojmë më shumë kur shohim njerëzit me të...

Të detyrosh një fëmijë të përqafojë një të rritur është gabim

Kur e detyroni një fëmijë të përqafojë ose puthë pa dëshirën e tij një të rritur, në fakt bëni shumë më shumë se thjesht e...

Pesë gjërat më të rëndësishme në jetë, që nuk duhet t’i...

Të bëhesh njeriu, që do vërtetë të jesh. Shpeshherë lejojmë frikërat dhe opinionin e të tjerëvë, që të na pengojnë të jetojmë jetën si duam. Njëkohësisht...
SiteLock