Saturday, March 25, 2023
Home Tags Familjaret proteste te prokuroria

Tag: familjaret proteste te prokuroria

Gjyshi i 3-vjeçarit: Nipi mund të ketë rënë nga shkallët dhe...

Gjyshi i 3-vjeçarit i cili humbi jetën në mënyrë ende të paqartë në ambientet e kopshtit ku ai shkonte në qytetin e Fierit, u...

Vogëlushi ndërroi jetë në kopësht/ Daja 3-vjeçarit: S’është problem të ngremë...

“Ne nuk jemi vrasës, duam të na zbardhin të vërtetën, s’është problem për të ngritur një armë”, kështu është shprehur daja i 3-vjeçarit që...
SiteLock