Saturday, April 1, 2023
Home Tags Familja rome

Tag: familja rome

“Më kanë përdhunuar 5 vetë”! I kam uruar vetes vdekjen

La djalin 3-ditësh tek familja rome, nëna biologjike rrëfen jetën e vështirë dhe trondit me detajet që tregon për hallën e saj Esmeralda Kamena është...
SiteLock