Sunday, March 26, 2023
Home Tags Familja e mateos

Tag: familja e mateos

Drejtësi apo shpagim për Mateon?

Nga Çapajev Gjokutaj I kuptoj familjarët  e 8 vjeçarit që u godit në kokë me lopatë nga një 38 vjeçar dhe pastaj,  për t’ia hedhur...
SiteLock