Thursday, March 23, 2023
Home Tags Famekeqi

Tag: famekeqi

Humbësi ka fjalë/ Isa Mustafa sot e ka marr në pyetje...

Si në ato bisedat informative. Famëkeqi. Dhe e ka vë në dyshim motivin e popullit për penalizimin e LDK-së. Populli ka pasur qëllime të errëta, ka vepruar...
SiteLock