Friday, March 31, 2023
Home Tags Faleminderit

Tag: faleminderit

“Faleminderit” në 20 gjuhë, por jo në shqip. Ankohen shqipfolësit e...

Javët e fundit, qyteti Bulle i Zvicrës ka një zemër të re. Është një skulpturë në sheshin e qendrës së qytetit, disa hapa nga...

Ambasada italiane: Faleminderit Shqipëri! Një vend që nuk i braktis miqtë

Një vend që nuk i braktis miqtë. Kështu shkruan ambasada italiane në një postim në faqen zyrtare për sensibilizimin e shqiptarëve me popullin...

Ardit Kërtusha: Faleminderit PS dhe kryetarit Edi Rama që më kandiduan

Pas daljes së listës së kandidatëve në rrethe per PS, në Durrës perballë kryetarit aktual që rikandidon do të jetë dhe Ardit Kërtusha. Ky...
SiteLock