Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Falcone

Tag: falcone

Sakrifica e Falcones dhe mësimi i tij – mafia tani është...

Nga Roberto Saviano Në komunikimet radiofonike ata e quajnë “magjistrati fillestar në fokstrot”, duke dhënë vetëm shkronjën e parë të mbiemrit për të mos zbuluar...
SiteLock