Saturday, March 25, 2023
Home Tags Fakulteti i historise dhe filologjise

Tag: fakulteti i historise dhe filologjise

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit nënshkruan memorandum bashkëpunimi me FHF...

Ditën e sotme Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit (QKLL) dhe Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë (FHF) nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për zhvillimin e...
SiteLock