Thursday, March 30, 2023
Home Tags Fakultet

Tag: fakultet

32.5 mln € pajisje e karburant, Universitetet s’ndalën luksin as gjatë...

Peshën më të madhe nga ky fond e zënë shpërblimet dhe honorarët, blerjet e pajisjeve në zyra dhe siguri godinash. Ndërsa në shuma më...

Dhori Kule: Maturantët dhe studentët duhet të vaksinohen

Me anë të një deklarate për mediat, rektori i Universitetit të Tiranës, Dhori Kule deklaroi se në Fakultetin e Ekonomisë kanë humbur jetën për...

Polic nuk lind, polic bëhesh!

Orën e dytë të leksionit e kishim me një pedagog të ri, quhej Ermal Hasimja. Më tepër sesa subjekti për "Etikën në Media" na...

Ndërroi jetë në mënyrë të papritur Prof. Asoc. Irena Bogdani, Fakulteti...

Një lajm i hidhur vjen nga Fakulteti i Ekonomisë, ku njoftojnë ndarjen nga jeta në mënyrë krejt të papritur të Pedagoges Irena Bogdani. Fakulteti...
SiteLock