Friday, March 31, 2023
Home Tags Faktore

Tag: faktore

Ekonomia midis optimizmit të matur për rritje dhe thellimit të borxheve...

Në Shqipëri, Banka Qendrore shprehu optimizëm të matur mbi rritjen ekonomike dhe zbehjen e presioneve negative, që solli Pandemia Covid-19. Pjesën e parë të...

Zbuloni tre dëmet që pëson organizmi kur hani shpejt

Ngrënia me shpejtësi është e gabuar dhe rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës, diabetit dhe hemoragjisë cerebrale. Ky është konkluzioni i një studimi të...

5 fakte surprizuese rreth lumturisë

Jo të gjitha përfundimet e studimeve shkencore rreth lumturisë janë të dukshme. Çfarë kemi mësuar pas kaq vitesh kërkime rreth psikologjisë pozitive? Kemi mësuar...
SiteLock