Friday, March 31, 2023
Home Tags Fajtoret

Tag: fajtoret

Viktimat, fajtorët dhe ato 10 sekonda që na falën jetën

Nga Carlo Bollino Këto ditë do të kisha festuar 40 vitet e mia si gazetar. Për të paktën 15 vite kam ndjekur historinë e mafias...

Inxhinieri Bashkim Kopliku: Ja fajtorët që shkaktuan këtë tragjedi, i kam...

Inxhinieri Bashkim Kopliku në emisionin “Provokacija” të Mustafa Nanos ka treguar sipas tij fajtorët që ndikuan në tragjedinë e madhe të tërmetit. Kopliku u shpreh...
SiteLock