Saturday, March 25, 2023
Home Tags Faik krasniq

Tag: faik krasniq

Politikë e papërgjegjshme!

Nga Faik KRASNIQI / Kosova i ka të gjithë shqiptarët politikanë, që të paktën në mënyrë sipërfaqësore i plotësojnë kushtet dhe shqiptarët nuk kanë...
SiteLock