Sunday, March 26, 2023
Home Tags Faik kraniqi

Tag: faik kraniqi

‘’Populli nuk ha bar’’

Nga Faik Krasniqi / Me një matematikë të thjeshtë, deri më tani janë premtuar më shumë se pesë miliard euro investime dhe mbi 300...
SiteLock