Sunday, April 2, 2023
Home Tags Fabula

Tag: fabula

Gjarpri i bukur!

Fabula nga Stiljan Dedja Një ditë në mal kisha dalë, Për ngjitje apo hoking, Për hecje dhe për qefin tim, Për shëndet, për argëtim. Me vete ç’nuk kisha marrë, Bukë,...
SiteLock