Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Fabrizio

Tag: fabrizio

Shërbimi zjarrfikës italian i dhuron 5 automjete shërbimit zjarrfikës të Durrësit,...

5 automjete si dhe pajisje logjistike i janë shtuar shërbimit zjarrfikës të Durrësit. Këto automjete që janë 3 zjarrfikëse dhe 2 automjete shërbimi si...
SiteLock