Wednesday, March 29, 2023
Home Tags Fabrizio buci

Tag: fabrizio buci

Ambasadori italian në Shqipëri del me deklaratën e fortë: Ky duhet...

Gjatë një konference të përbashkët mes Policisë së Shqipërisë dhe Policisë së Italisë, ambasadori italian ën Shqipëri, Fabrizio Buçi ka vënë theksin se bashkëpunimi...
SiteLock