Tuesday, March 21, 2023
Home Tags Fabrizio bianchi

Tag: fabrizio bianchi

INFODEMIA / Frika në kohërat e Coronavirusit

Fabrizio Bianchi, Liliana Cori Së bashku me epideminë, frika përhapet dhe rritet pashmangshmërisht. Nuk është një risi, në të vërtetë është një konstante që ka...
SiteLock