Sunday, March 26, 2023
Home Tags Fabrikat

Tag: fabrikat

Fabrikat nuk taksohen për qumështin pluhur, Ministrja e Bujqësisë: Vetëm për...

Ministrja e Bujqësisë, Krifca është përgjigjur për taksën e qumështit pluhur dhe nenin e përcaktuar për përjashtimin e saj. Me tej shtoi se nuk...

Koronavirusi kërcënon ekonominë – Fabrikat në Kinë do të qëndrojnë të...

Koronavirusi po kërcënon ndërprerje në sektorin e manifakturës në Kinë dhe zinxhirëve botëror të furnizimit, ndërkohë që përhapja e infeksionit ka detyruar kompanitë që...
SiteLock