Monday, March 20, 2023
Home Tags Ezra paund

Tag: ezra paund

Përshëndetjet

Poezi nga: Ezra Pound O brez sa mburravec aq krejt i parehat! Kam parë pikniqe peshkatarësh I kam parë me familje të çrregullta pashë qeshjet e tyre dhëmbëplota dhe dëgjova...
SiteLock