Monday, March 20, 2023
Home Tags Evropiane

Tag: evropiane

Kushi: “Mbështesim universitetet shqiptare për të rritur bashkëpunimin me universitetet evropiane...

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Znj. Evis Kushi ka zhvilluar një bashkëbisedim me studentë dhe pedagogë të Fakultetit Ekonomik të Tiranës (FEUT), në...
SiteLock