Saturday, March 25, 2023
Home Tags Evroipe

Tag: evroipe

Interneti është ngadalësuar shumë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Shpejtësia e internetit është duke u ngadalësuar, si në Evropë ashtu edhe në Shtetet e Bashkuara, si pasojë e mbylljes shkaku i coronavirusit. Sipas të...
SiteLock