Tuesday, March 21, 2023
Home Tags Evertoni

Tag: evertoni

Van Dajk nuk e kalon dëmtimin, humbet Europianin 2021

Një lajm aspak i mirë vjen për një prej mbrojtësve më të mirë në botë të viteve të fundit dhe shkak është dëmtimi i...
SiteLock