Sunday, March 26, 2023
Home Tags Evekt

Tag: evekt

Testet e shpejta të Covid-it: Ja si funksionojnë

Në fund të muajit gusht, Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA), miratoi përdorimin emergjent të një lloji të ri testi të shpejtë të...
SiteLock