Sunday, April 2, 2023
Home Tags Evan Osnos

Tag: Evan Osnos

Libri “Joe Biden – ëndërrimtari amerikan”, vjen për lexuesit nga Evan...

“Joe Biden-ëndërrimtari amerikan” është libri i ri, që sjell për lexuesit shtëpia botuese “Morava”. Shkruar nga Evan Osnos dhe përkthyer nga Taulant Hatia, ky...
SiteLock